header photo

Jo Rooms

Gde ćete za manje novca dobiti veći kvalitet!

English Srpski

     Ekstra Sobe Novi Sad

NOVI SAD PRIVATNI SMESTAJ

Kazi Priateljima Share

 

Našli ste jeftin šmestaj u Novom Sadu. Zaslužujete da, dok putujete ovim područjem, uživate u smeštaju visokog standarda po niskoj ceni.

Uvereni smo da možemo da Vam pružimo veoma udoban, siguran i miran boravak na sjajnoj lokaciji. Zbog tog uverenja smo i renovirali naše sobe po svetskim standardima: izuzetno čiste sobe opremili smo svim onim detaljima koji su našim gostima potrebni. Verujemo da ćete se kod nas osećati kao kod kuće, čak i bolje i uživati u prelepom Novom Sadu - najlepšem gradu u Srbiji.

 

Novi Sad privatni smeštaj - Kada se smestite kod nas, zateći ćete u Vašoj sobi ponudu sa instant kafom, nekoliko vrećica čaja i slatkiše, što će Vam omogućiti da se osvežite, poptuno besplatno. Sada svaka od naših soba ima električni bokal, kako bi Vam omogućili da brzo proključate vodu za čaj ili kafu.

 

REZERVACIJE

Za smeštaj u Novom Sadu dobijate sobu po najboljoj ceni, kakvu biste inače platili mnogo više… Prilikom popunjavanja zahteva za rezervaciju, biće Vam prikazane sve cene i raspoloživost soba. Ukoliko odlučite da rezervišete sobu, molimo Vas da popunite formular. Prikazane su cene noćenja u sobama, sa uključenim taksama. Uslugu doručka nemamo u ponudi. Rezervacije će biti procesuirane po principu “ko-prvi-rezerviše”.

 

Naše cene: izdajemo jednokrevetnu sobu, po ceni od 12 evra dnevno po osobi, ili 72 evra nedeljno, odnosno 190 evra mesečno.

Rezervacija Soba

Kliknite na "Proverite Kalendar" da bi proverili njihovu dostupnost

Raspoloživost soba je razvrstana po vrstama soba. Posedujemo 2 sobe sa francuskim ležajem i 2 sa standardnim ležajem za jednu osobu.
Hvala Vam na ukazanom interesovanju za naš spektar ponuda. Isčekujemo Vas!
REZERVACIJE
O NAMA
KONTAKTIRAJTE NAS